Η CNC Solutions αποδεικνύει έμπρακτα το έντονο ενδιαφέρον, αλλά και την ευαισθησία που τη διακρίνει για κάθε προσπάθεια που αναδεικνύει το ταλέντο και την έφεση στις CNC τεχνολογίες και στέκεται ένθερμος υποστηρικτής και χορηγός της Ομάδας Φοιτητών UoP Racing Team του Πανεπιστημίου Πατρών.

Η UoP Racing Team είναι μια ομάδα Ελλήνων φοιτητών του τμήματος Μηχανολογικής Μηχανικής και Αεροναυτικής του Πανεπιστημίου Πατρών, η οποία, στο πλαίσιο του Διεθνούς Προγράμματος Formula Student έχει αναλάβει τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την κατασκευή ενός μονοθέσιου αγωνιστικού αυτοκινήτου.

Στο πρόγραμμα Formula Student συμμετέχουν εκατοντάδες αντίστοιχες ομάδες φοιτητών Πανεπιστημίων από όλο τον κόσμο, που θα διαγωνιστούν σε πραγματικούς αγώνες ταχύτητας. Η CNC Solutions θα βοηθήσει με κάθε δυνατό τρόπο την ομάδα UoP Racing Team παρέχοντας τον αναγκαίο χώρο και τις υφισταμένες υποδομές του σύγχρονου CNC μηχανολογικού και βοηθητικού εξοπλισμού της.

Παράλληλα, η CNC Solutions θα παρέχει συμβουλευτική υποστήριξη, εποπτεία και τεχνογνωσία στην ομάδα καθ' όλη τη διάρκεια του σχεδιασμού και της κατασκευής των απαραίτητων εξαρτημάτων του αγωνιστικού μονοθέσιου, ώστε να πραγματοποιηθούν οι στόχοι της.

Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στους Έλληνες φοιτητές της ομάδας UoP Racing Team του Πανεπιστημίου Πατρών!!!