Σε στρατηγική συμφωνία με την Γερμανική εταιρία OPEN MIND Technologies AG προχώρησε η CNC Solutions, όπου πλέον αποτελεί τον επίσημο διανομέα των λογισμικών προγραμμάτων CAD/CAM σε Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία, FYROM και Αλβανία.

Η OPEN MIND συγκαταλέγεται στο top-5 των εταιριών ανάπτυξης λογισμικού CAM παγκοσμίως και στο top-3 των εταιριών με τον μεγαλύτερο ρυθμό ανάπτυξης παγκοσμίως, σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας της CIMdata, εξειδικευμένης διεθνούς εταιρίας ερευνών αγοράς.

Το hyperMILL® προσφέρει μια μεγάλη γκάμα από μεθόδους και στρατηγικές κατεργασίας για τον προγραμματισμό και των πιο πολύπλοκων εξαρτημάτων ή καλουπιών. Από τις πατενταρισμένες ταυτόχρονες κατεργασίες πέντε αξόνων με τις έξυπνες διαδρομές μέχρι τις λειτουργίες millTURN® των πολυαξονικών μηχανημάτων, τα λογισμικά της OPEN MIND είναι προσανατολισμένα για τις πιο εξειδικευμένες εφαρμογές όπως της κατασκευής πτερωτών, καλουπιών ελαστικών αυτοκινήτων, και σύνθετων εφαρμογών για την αυτοκινητοβιομηχανία, την αεροναυπηγική κ.λ.π.

Τα προγράμματα λογισμικού CAM της OPEN MIND επιτρέπουν την μέγιστη αξιοποίηση των δυνατοτήτων της εκάστοτε εργαλειομηχανής CNC με αποτέλεσμα την δυνατότητα περισσότερων και πιο πολύπλοκων διεργασιών, σε λιγότερο χρόνο και με μικρότερο κόστος. Με την χρήση του hyperMILL® της OPEN MIND, η απόσβεση του κόστους αγοράς μιας προηγμένης εργαλειομηχανής CNC γίνεται σε μικρότερο χρονικό διάστημα καθιστώντας την επένδυση περισσότερο βιώσιμη και προσοδοφόρα.

Η καθημερινή ενασχόληση και χρησergaιμοποίηση των λογισμικών προγραμμάτων της OPEN MIND σε πραγματικές συνθήκες μηχανουργείου και οι πρακτικές τεχνικές γνώσεις ως αποτέλεσμα της καθημερινής τριβής, δίνουν την δυνατότητα στο εξειδικευμένο προσωπικό της CNC Solutions να παρέχει σε όλους τους ενδιαφερόμενους πελάτες υψηλής ποιότητας ολοκληρωμένη συμβουλευτική υποστήριξη πριν και μετά την πώληση, υπηρεσίες παραμετροποίησης και τεχνική εκπαίδευση.